True

Gratis verzending in Nederland en België        0541-23 45 60        [email protected]        FAQ--Waarom zijn jullie goedkoper?

OFFERTE

Aanbiedingen

Vaste lage prijzen

Bij AQMOS vinden wij het belangrijk dat iedereen een waterontharder kan kopen voor een goede prijs. Dit garanderen wij door geen onnodige extra's toe te voegen aan de waterontharder maar gewoon bij de basis te blijven. Een waterontharder moet je water ontharden en niet meer.

Wij kopen onze onderdelen en accessoires op grote schaal in samen met ons Duitse zusterbedrijf. Zo blijven de prijzen laag.

Aanbieding van de maand

Deze maand is de AQMOS BM-60 waterontharder met extra grote 70kg zoutbak nog schappelijker geprijsd.

* Korting wordt in de winkelmand verwerkt. 

 

Clack® modellen met gratis bypass 

Al onze Clack® modellen worden standaard geleverd met een bypass t.w.v. €59,95. Dankzij de bypass kun je water langs de waterontharder laten stromen zodat je altijd toegang hebt tot hard water. Draai gemakkelijk de rode knoppen een kwartslag om je tuin te besproeien of je zwembad te vullen. *De rest van het assortiment beschikt over een ingebouwde bypass.

Koop samen en bespaar

Meerdere installaties in één regio = korting

Het bespaart ons rijden als wij meerdere installaties (max. 4) op een dag kunnen doen in dezelfde regio. En als wij besparen, bespaart u ook! Neem contact op met uw buren of platforms zoals Tweakers. Neem vervolgens met ons contact op voor een offerte!

Wil je samen een aanvraag doen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op met een goed voorstel. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.