True

Gratis verzending in Nederland en België        0541-23 45 60        [email protected]        FAQ--Waarom zijn jullie goedkoper?

OFFERTE

De waterdispenser zonder compromis

Maak kennis met onze nieuwe waterdispenser "DRINKING" deze allrounder is het hoogtepunt voor jouw keuken of kantine, verkrijgbaar in zwart of wit. Met één druk op de knop tap je elk soort water, of het nu bruisend, plat, ijskoud of heet is. Het geïntegreerde omgekeerde osmosesysteem levert bovendien het zuiverste, kristalheldere osmosewater, zodat je jezelf en je gezondheid het beste water geeft wat er is. 

4 verschillende schenkgroottes

De waterdispenser "DRINKING" heeft voor ieder wat wils. Of je nu een lekker kopje thee wilt zetten, snel een sportfles wilt vullen of tussendoor een beetje verfrissing nodig hebt - met slechts één druk op de knop schenk je de gewenste hoeveelheid water voor alle toepassingen die je maar kunt wensen. 


Eenvoudige bediening

Met de verlichte interface en sensorbediening is het kiezen van van jouw favoriete water een fluitje van een cent. Met de duidelijke symbolen op de interface schenk je gemakkelijk van één kopje tot één liter geheel naar eigen behoefte. Bovendien zorgt de innovatieve snelwisseltechnologie ervoor dat de filterpatronen snel kunnen worden vervangen, zodat je altijd toegang hebt tot vers en schoon water. 

 

Met de DRINKING waterdispenser neem je afscheid van:

Gezond, dankzij  de 

Clean Shield+ Technology

Water komen wij overal tegen in ons leven. Het is daarom belangrijk dat water zo zuiver mogelijk is, vrij van verontreinigen. Dankzij de Clean Shield+ Technology (filtertechnologie van een osmosesysteem) worden kalk, microplastics, PFAS, zand en andere verontreinigingen verwijderd. Dit resulteert in schoon en helder drinkwater dat vrij is van allerlei potentieel schadelijke stoffen.


Voordelen voor het hele gezin

Geniet met één druk op de knop van water op de juiste temperatuur - perfect voor het bereiden van babyvoeding en geschikt voor het hele gezin. Met veiligheidsvoorzieningen, zoals een extra knop voor het vrijgeven van heet water, zorgen wij ervoor dat jouw dierbaren beschermd zijn. Sporters kunnen hun waterreserves gemakkelijk aanvullen, of het nu om een klein glas of een grote fles gaat. Voor theedrinkers en koffieliefhebbers biedt ons hoogwaardige osmosewater een onvergelijkbare smaakbeleving.

 

Milieuvriendelijk watergenot

Onze "DRINKING" waterdispenser speelt een belangrijke rol bij het verminderen van plastic afval en transport uitstoot en draagt daarbij mee aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. 


Eenvoudige installatie

Installatie eenvoudig gemaakt. De waterdispenser "DRINKING" is zo ontworpen dat installatie kinderspel is. Dankzij het doordachte ontwerp en de gedetailleerde installatie instructies plaats je jouw waterdispenser in een mum van tijd zelf. Kies de locatie, volg de eenvoudige stappen en je schenkt al snel vers, zuiver water rechstreeks uit eigen bron. Trakteer jezelf op de luxe en gemak van de "DRINKING" waterdispenser - je zult er geen spijt van krijgen. 

Productafmetingen: 51 x 40,5 x 59 ( B x D x H in cm)

Het beste drinkwater én de meeste mogelijkheden

Binnen een handomdraai ijskoud, bruisend, warm en kokend water van de hoogste kwaliteit.

Vraag nu zakelijk aan voor op kantoor of in de kantine:

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.